Ioana Cuzino

Era pe holul spitalului si astepta din clipa in clipa ca sotia sa ii nasca, insa s-a deschis o usa si mai multi medici l-au bagat intr-o sala si i-au dat pantalonii jos. Barbatul a incremenit cand a vazut ce i se face

Urma sa fie tatic pentru prima data si astepta pe holul spitalului in care era internata sotia lui sa nasca.

Totul s-a intamplat intr-un spital din China unde un viitor tatic a fost confundat cu un alt pacient care trebuia operat de hemoroizi. In varsta de 29 de ani, Wang a fost luat pe sus si dus intr-o sala de operatie unde i s-au dat pantalonii jos.

Initial a crezut ca i se va spune sa vina sa isi asite sotia la nastere, insa a ajuns pe masa de operatie si nu mai stia ce e cu el pentru ca nu mai putea distinge ce spun medicii.

I-au facut si anestezie pentru operatia de homorizi pe care nu ii avea. In timp ce barbatul se afla pe masa de operatie, sotia lui a nascut un baietel de nota zece. Dupa ce s-a dovedit ca totul a fost o confuzie, spitalul vrea sa ii plateasca despagubiri in valoare de 500 de lire sterline, insa barbatul s-a adresat instantei.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x