Ioana Cuzino

A decis sa-i stoarca sotului chistul pe care-l avea de 4 ani pe obraz. E ingrozitor ce a iesit de acolo

Sotul ei avea o buba pe fata la care nu umblase timp de 4 ani. Femeia a decis sa i-o stoarca sa vada ce e. Surpriza ei a fost uriasa!

Khristina Powell s-a saturat ca timp de 4 ani sa dea nas in nas cu o buba urata pe care sotul ei o avea pe obraz, sub ochi. Aceasta s-a enervat intr-o seara si a decis sa rezolve problema cu propriile sale maini.

Wade, sotul Khristinei Powell, a stat cuminte si rabdator ca sotia lui sa isi faca damblaua si sa ii scoata buba de pe fata. Dar credem ca nici el nu s-a gandit vreodata ca putea sa aiba ASA CEVA in obraz.

Intreaga procedura a durat peste 3 minute, timp in care femeia s-a chinuit sa scoata toata murdaria sotului de sub piele. Si nu a fost putina deloc! Sa speram ca cel putin Wade nu a avut mult de suferit in timpul acestei operatiuni de extragere.

Partea neplacuta in toata aceasta poveste este mirosul neplacut care iese odata cu infectia pe care barbatul o avea in obraz. La final, dupa ce tot puroiul a iesit din obraz, a inceput sa curga sange, semn ca obrazul era curat.

!!! VEZI VIDEO MAI JOS !!!

Dar medicii trag un semnal de alarma! Michelle Rodriguez a marturisit pentru The Conversation ca: „Un cos este o punga aflata sub piele unde se strang ulei, bacterii si se inflameaza. Nu este bine sa il storci deoarece poti sa impingi toate aceste lucruri in tesutul neafectat.

Daca a iesit prin piele, nu inseamna ca infectia nu a migrat in alt loc si nu iti poate aparea un alt cos. Cel mai bine este sa rezisti tentatiei de a le stoarce si sa le lasi sa treaca. In general, un cos dispare intr-o saptamana.”

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x