Ioana Cuzino

Un singur MORMÂNT din tot cimitirul este acoperit de cimitir și înconjurat de LANȚURI! Motivul e cel mai ciudat pe care l-am auzit vreodată.

INCREDIBIL: Un singur MORMÂNT din tot cimitirul este ACOPERIT de CIMENT și ÎNCONJURAT de LANȚURI! Motivul e cel mai ciudat pe care l-am auzit VREODATĂ. Uite ce au îngropat acolo…

Te-ai întrebat cum ar arăta mormântul unui vampir? În Marea Britanie există un astfel de loc de veci despre care se presupune că aparține unui vampir care a murit de câteva secole. Dar cu toate astea, mormântul încă este înconjurat de lanțuri și beton.

Iată ce spune legenda despre acest loc de veci: Matthew Halsall avea 54 de ani atunci când a murit în Castletown, Isle of Man, în 1854. Așa cum se obișnuiește peste tot, oamenii care îl cunoșteau au venit la priveghiul lui și au băut un pahar în memoria sa. Cât au băut nu e clar, cert e că lucrurile au luat o întorsătură bizară.

În vreme ce toți erau la priveghi, au auzit un mormăit care venea din interiorul sicriului închis. Toți cei prezenți s-au grăbit să-l deschidă, crezând că omul ar putea să fie încă în viață.

Din păcate, el era mort de-a binelea. Următorul pas logic? Au presupus că e VAMPIR și i-au înfipt o țepușă în inimă, desigur!

După ce a fost îngropat, mormântul lui a fost acoperit de un strat gros de ciment. De parcă asta nu era de ajuns pentru a ține vampirul la distanță, l-au mai și înconjurat cu lanțuri, despre care localnicii credeau că opresc spiritele supranaturale.

Astăzi, oamenii de știință cred că ceea ce au auzit oamenii la priveghi a fost doar aer care a ieșit din corpul lui Halsall. Astăzi acesta este scos la morgă printr-un procedeu special, poate acesta este și motivul pentru care zvonurile despre existența vampirilor au cam dispărut…

Iată cum arată locul de veci:

Te-ar putea interesa si: Cum va arata lumea-n 10 ani? Un “calator” in timp, care ar proveni din 2030, a trecut cu brio testul de detectare a minciunilor!

Un calator in timp, care spune ca provine din viitor, a trecut un test de detectare a minciunilor, dupa ce a afirmat ca Donald Trump va fi reales, iar inteligenta artificiala va prelua puterea asupra lumii.

Misteriosul barbat care se prezinta ca fiind Noah, sustine ca vine din anul 2030 si si-a riscat viata pentru a calatori inapoi in timp. Misiunea lui, spune el, este sa le spuna tuturor celor vii ceea ce lumea le pregateste.

Printre predictiile sale, acesta afirma ca robotii Google Glass se vor raspandi in toata lumea. De asemenea, tehnologia se va dezvolta atat de mult, incat va fi capabila sa administreze in mod independent o casa.

Bitcoinul va deveni din ce in ce mai popular, insa banii cash vor fi in continuare in uz.

In 2030, acesta sustine ca presedintele american va fi o figura misterioasa, numita Ilana Remikee.
El sugereaza, de asemenea, ca incalzirea globala va determina cresterea temperaturilor in America de Nord, in timp ce in Europa temperaturile vor fi din ce in ce mai scazute.

Oamenii vor ajunge pe Marte in anul 2028 si, in acelasi an, vor fi descoperite si calatoriile in timp.

Noah afirma ca autovechiculele electrice vor atinge viteze de circulatie asemenea celor diesel sau pe benzina si multe forme de cancer isi vor gasi antidot.

Intr-un interviu acordat anterior, Noah a sustinut ca sufera de anorexie si are, de fapt, 50 de ani, insa a luat un medicament de intinerire, care l-a transformat intr-un copil de 25 de ani, scrie Daily Mail.

Predictiile sale au atras un soi de scepticism, asa ca, drept raspuns, acesta a fost de acord sa efectueze un test de detectare a minciunilor in care sa fie filmat, pe care l-a trecut cu brio.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x