Ioana Cuzino

Un hot de buzunare a crezut ca a dat lovitura cand a reusit sa fure ceva din geanta unei femei in tramvai. Cand s-a uitat insa ce a scos de acolo i s-a facut rau, nu mai stia cum sa il bage inapoi!

Un hot de buzunare a crezut ca a dat lovitura cand a reusit sa fure ceva din geanta unei femei in tramvai. Cand s-a uitat insa ce a scos de acolo i s-a facut rau, nu mai stia cum sa il bage inapoi! Uite pe ce pusese mana

Atunci cand mergi cu mijloacele de transport in comun risti sa ai surprize din partea hotilor de buzunare.

Astfel de situatii nu sunt deloc placute, insa uneori gasesti puterea de a face haz de necaz. Este si cazul unei femei din Dublin, pe nume Lisa Coen, care a povestit pe Twitter patania prin care a trecut.

Ea circula cu metroul usor cand a simtit ca un hot de buzunare i-a facut felul. Insa dintre toate lucrurile din geanta, nefericitul a nimerit fix un tampon.

Lisa povesteste ca hotul a fost atat de oripilat de captura lui incat l-a surprins in timp ce incerca sa aseze tamponul inapoi in geanta. :)))))

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x