Ioana Cuzino

Marea Piramidă din Giza dezvăluie data sfârșitului lumii. Profeția șocantă a unui numerolog creștin

O nouă profeție vorbește despre un nou sfârșit al lumii, care va avea loc cât de curând. Totul începe cu eclipsa de soare din 21 august, spune un necunoscut devenit celebru mulțumită profețiilor scornite.

David Meade este un auto-intitulat „numerolog creștin”. Acesta susține că a spart un cod secret revelat de Marea Piramidă din Giza, care prezice sfârșitul lumii. De fapt, Meade este convins că sfârșitul este aproape, scrie DCnews.ro.

Sfârșitul va fi, evident, dramatic. Pe 21 august, în timpul eclipsei de Soare, deci, Luna va acoperi Soarele, iar temperaturile vor scădea brusc, Pământul fiind aruncat în întuneric, prezice el.

Meade mai spune că la 33 de zile după eclipsă, stelele se vor alinia așa cum este descris cerul în Apocalipsa Sfântului Ioan, iar atunci își va face apariția planeta Nibiru, cea despre care se spune că orbitează în jurul Soarelui și este vizibilă o dată la 3.600 de ani.

Predicția este scrisă în cartea sa, ”Planeta X – Sosirea în 2017”.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x