Ioana Cuzino

Jobul visurilor. Se fac angajări. Primeşti 100.000 de dolari doar ca să dormi 2 luni

Fie că se întâmplă mâine, la anul, sau peste câteva decenii, aproape toată lumea îşi doreşte să renunţe la job-ul pe care îl are la un moment dat.

Cu toate acestea, între „a visa” şi „a acţiona” rămâne de fiecare dată o mare prăpastie pe care cei mai mulţi nu reuşesc să o depăşească niciodată, principalul argument fiind cel financiar, scrie Business Insider.

În mod evident, pentru a putea demisiona trebuie găsită o alternativă care să ajute la plătit facturi, pus bani de-o parte pentru mai târziu şi, desigur, pentru traiul zilnic.

Ce spuneti de ASTA? Cel mai tare anunţ de angajări vine de la NASA. Agenţia americană a anunţat că a pornit în căutarea de candidaţi pentru mai multe posturi plătite cu 100.000 de dolari.

Ce trebuie să faci pentru aceşti bani? Doar să stai în pat şi să dormi timp de 2 luni de zile. Totul face parte dintr-un experiment al NASA şi are ca scop observarea schimbărilor din organismul oamenilor atunci când petrec atât de mult timp fără efort, aşa cum vor fi obligaţi astronauţii lor să facă în capsulele trimise în spaţiu.

Patul în care candidaţii la job urmează să doarmă nu este unul obişnuit. Salteaua reduce volumul şi presiunea sângelui, iar timpul îndelungat petrecut în pat urmează să determine dureri de spate şi atrofierea muşchilor.

Cum dormi angajaţii plătiţi cu 100.000 de dolari, în Galeria Foto.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x