Ioana Cuzino

În plin scandal cu Lia Olguța Vasilescu, Gabriela Cristea și-a găsit un aliat surpriză. “Pe 90 la sută dintre voi v-aș băga în…”

Mădălin Ionescu sare în apărarea Gabrielei Cristea în scandalul cu Lia Olguţa Vasilescu! Prezentatoarea TV i-a răspuns imediat: ”Esti «O vedeta frustrata»”

Mădălin Ionescu a sărit în apărarea Gabrielei Cristea în scandalul cu Lia Olguţa Vasilescu, luând atitudine după ce ministul Muncii a anunţat că doreşte plafonarea indemnizaţiei de creştere a copilului. Gabriela Cristea a luat notă de mesajul colegului ei şi i-a răspuns imediat.

Mădălin Ionescu nu a putut rămâne indiferent la ordonanţa care plafonează indemnizaţia de creştere a copilului. Fostul prezentator TV susţine că această ordonanţă presupune încălcarea Constituţiei şi a Codului Civil, lucru despre care spune că este o ”atitudine de tip infracţional”.

”Ordonanţa care plafoneaza indemnizaţia de creştere a copilului a ieşit din PIZMA ! Din PIZMA Olguţei Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale !

De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic … Sa încalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz , ci o atitudine de tip infracţional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizaţia , dar sub incidenţa noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizaţia neplafonata !

Constituţia stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :” legea civilă nu este retroactiva !” …

Guvernanţii nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obţinute dupa intrarea in vigoare a ordonanţei vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizaţii de creştere a copilului ,cu adevarat uriaşe ( insa obţinute legal) , doamna Olguţa a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma !

A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desfiinţat in ultimul timp ! Doamna ministru încurajează practic asistaţii social sau pe cei care nu muncesc , si ii loveşte fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii !

Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriţi să-i manipulaţi ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plăteşte bătrânilor pensiile , şomerilor -alocaţiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unităţile medicale de stat !

Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizaţia si sa le interzici unor oameni carora le-ai f…t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part – time ar fi echitabil) ! Nu am plăti alte impozite la Stat ? Nu asta vreţi ? Asa se întâmpla in Germania , motorul Europei !

Da, stiu ! România nu e Germania ! Ati făcut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as înfiinţa „Haznaua Neamului” ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o priveşte pe Olguţa ii sfătuiesc pe cei afectaţi sa o dea in judecată ! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă!”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina personală de Facebook.

Gabriela a simţit solidaritate din partea fostului ei coleg de trust şi i-a transmis un mesaj public imediat: ”Multumesc, Madalin Ionescu, ca esti „o vedeta frustrata”, asa cum si-a permis Ministrul Muncii sa ne catalogheze, doar pentru ca ne-am permis sa ne cerem drepturile”.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x