Ioana Cuzino

Detalii noi ies la iveala in scandalul dintre Maria Constantin si Marcel Toader! La ce umilinte o supunea omul de afaceri pe sotia lui la petreceri.

Marcel Toader se distra de minune la evenimentele la care participa alaturi de sotia sa, insa ea, de multe ori, ajungea sa nu mai suporte sa mearga nicaieri!

Totul din cauza stilului autoritar al omului de afaceri, care prefera ca lucrurile sa decurga intocmai cum comanda el!

Marcel Toader si Maria Constantin au ajuns la divort, dar separarea lor brusca nu surprinde pe nimeni!

Dimpotriva, exista voci care sustin ca aceasta ruptura era previzibila de foarte multa vreme si doar o scanteie mai lipsea pentru a se declansa scandalul

Situatia tensionata din cuplu se putea observa si in aparitiile publice! Prieteni ai celor doi spun ca afaceristul si cantareata stateau pe un butoi de pulbere de mai bine de un an si pareau mai straini ca oricand.

“Marcel o iubea enorm pe Maria, insa avea un stil autoritar in relatia lor! Ii placea sa controleze totul si nu ii lasa femeii posibilitatea de a alege. Problemele dintre ei erau evidente, culmea, mai ales la chefurile la care participau.

Lui ii placea sa petreaca si era mai mereu in centrul atentiei. In schimb, sotia era mai retrasa si, in ciuda frumusetii, incerca sa treaca neobservata. Numai ca nu putea, caci Toader, de multe ori, in momentele in care era in mare forma, o ridica de pe scaun si ii spunea sa cante!

Voia nu voia, artista se conforma, dar de nenumarate ori, am auzit-o ca ofta si spunea ca “nu mai suporta”! Ii era greu si, poate tocmai de aceea, a si renuntat sa mai iubeasca”, au dezvaluit apropiati de-ai vedetelor.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x