Ioana Cuzino

Ce s-a intamplat cu trupurile inghetate ale pasagerilor Titanic care au murit in apa?

Groaznic! S-a aflat abia acum… Ce s-a intamplat cu trupurile inghetate ale pasagerilor Titanic care au murit in apa?

Noi informatii, la 105 ani de la scufundarea Titanicului! Ce s-a intamplat cu trupurile inghetate ale pasagerilor ramasi in apa?

O serie de telegrame care au fost ascunse de opinia publica au fost scoase la iveala. Telegramele dezvaluie detalii importante despre modul in care autoritatile s-au ocupat de recuperarea trupurilor inghetate ale victimelor de pe Titanic, imediat dupa scufundarea navei.

Potrivit elitedaily.com, capitanul uneia din navele care s-au intors la locul scufundarii a vrut sa aduca inapoi cat mai multe trupuri neinsufletite, insa si-a dat seama ca vasul pe care se afla era neincapator pentru cele 334 de cadavre care au fost recuperate.

In cele din urma, 100 de trupuri neinsufletite au ajuns inapoi in apele inghetate ale Atlanticului. Trupurile au apartinut pasagerilor de la clasa a treia, pentru a face loc celor de la clasele intai si a doua.

Constransi de situatie, capitanii navei au fost nevoiti sa se intoarca in port cu trupurile care aveau cele mai mari sanse sa fie asteptate de o familie doritoare sa ii ingroape crestineste. In general, pasagerii clasei a treia erau imigranti sau oameni cu o situatie sociala instabila.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x