Ioana Cuzino

Ce înseamnă când visezi că moare cineva drag din familie? Cele mai des întâlnite 10 vise şi semnificaţia lor. Dacă eşti înşelat…

Ce înseamnă când visezi că moare cineva drag şi nu poţi face nimic?
Interpretarea visului în care mor diverse persoane din jurul nostru se face în funcţie de ceea ce înseamnă persoana respectivă pentru noi.

Atunci când te visezi neputincios în faţa morţii cuiva drag este semn că vei avea parte de nişte evenimente care vor schimba ceva în personalitatea ta şi în adâncul tău nu vei mai fi aceeaşi persoană. Este posibil ca în viaţa reală să te confrunţi cu nişte întâmplări care să-ţi schimbe viziunea despre viaţă şi modul în care priveşti lucrurile, astfel moartea din visul tău reprezintă o trecere de la o etapă la o altă etapă – mai bună, mai frumoasă.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva şi plângi?
Dacă la moartea celui din visul tău plângi asta înseamnă că vei suferi din cauza schimbărilor care se produc în viaţa ta şi că te afectează modul în care acestea au loc.

Este posibil să moară o parte bună din tine, să ai parte de nişte întâmplări care să te facă să fii mai dur/ă atât cu tine însuţi cât şi cu cei din jur. Vei trece prin nişte situaţii marcante care să înlăture inocenţa şi latura ta emoţională, transformându-te într-o persoană ceva mai rece şi mai calculată.

Acest scenariu are legătură cel mai mult cu universul tău lăuntric aşa că atunci când visezi că moare cineva şi nu poţi face nimic, te simţi neputincios în faţa morţii şi plângi este semn că în sinea ta te consumi pentru faptul că nu ai putut oferi un punct de sprijin şi o stare de stabilitate persoanei respective.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva din familie?
Dacă visezi că îţi moare mama este semn că în realitate ai şansa să îţi schimbi personalitatea în mod pozitiv şi să te comporţi într-un fel mult mai benefic faţă de ceilalţi.

Este posibil ca în viaţa reală să ai parte de nişte evenimente care te vor schimba destul de mult la nivel interior şi să realizezi că este necesar să te comporţi altfel, să fii mai blând, mai înţelegător şi mai bun cu cei din jurul tău.

Dacă visezi că moare tatăl tău este semn că în viaţa reală nu te poţi descurca prea bine într-o situaţie în care este necesar să iei atitudine, să fii în conducerea unei anumite situaţii şi să iei decizii importante.

Pe de altă parte dacă visezi că moare cineva de care nu eşti aşa de apropiat este semn că sunt mari şanse să câştigi o sumă mare de bani sau să ai şansa să primeşti o moştenire.

Dacă visezi că îţi moare un prieten este semn că vei trece printr-o întâmplare destul de dificilă în care simţi lipsa unui sprijin şi a unui suport moral.

Ce înseamnă când visezi că îţi moare iubitul/iubita?Ce înseamnă când visezi că moare cineva apropiat? Interpretarea visului în care îţi moare cineva drag

Acest vis indică o destrămare a relaţiei voastre la nivel de subconştient şi că în sinea ta simţi că lucrurile nu mai merg chiar ca la început, chiar dacă nu poţi accepta acest lucru cu adevărat. Moartea persoanei dragi în vis reflectă de fapt stingerea iubirii şi a sentimentelor frumoase dintre voi, ci nu trecerea ei în nefiinţă.

Vedem astfel cum moartea poate fi un simbol pozitiv în visele noastre, ci nu neapărat unul negativ. Fiecare dintre noi avem un astfel de vis, măcar o dată în viaţă şi el este mult mai puţin de temut decât visele în car apar alte tipuri de simboluri.

De asemenea, trebuie să ţinem cont de frecvenţa cu care acest vis se repetă şi de starea din timpul acestuia.

Iata cele mai comune vise si ce semnificatie au ele.

1. Esti urmarit
Inseamna ca subconstientul tau iti indica faptul ca incerci sa scapi de cineva sau ceva care te inspaimanta.

2. Esti inselat
Nu inseamna ca partenerul te insala, ci ca esti gelos(geloasa), iar mesajul poate fi sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita.

3. Intarzii
Daca visezi tot timpul ca intarzii undeva, s-ar putea sa fii stresat de niste chestiuni legate de serviciu.

4. Nu poti tipa
Poate indica faptul ca nu te poti exprima pe deplin si ca ceva/cineva te tine pe loc in indeplinirea telurilor tale.

5. Esti celebru
Visele ca esti o persoana foarte cunoscuta pot fi rezultatul excesului de televizor si internet. Pentru ca mintea ta este prea ocupata, visezi in consecinta.

6. Mori
Moartea poate simboliza un nou inceput, transformarea spirituala. Atunci cand visezi ca cineva drag moare, poate insemna ca – din punct de vedere emotional – te separi de persoana respectiva.

7. Cazi
Poate insemna ca faci un lucru gresit.

8. Pierzi un dinte sau mai multi
Poate insemna faptul ca nu ai incredere de sine sau ca esti preocupat de o problema de sanatate.

9. Sarpe
Poate simboliza o amenintare ascunsa pe care trebuie sa o infrunti.

10. Apa
Simbolizeaza transformarea, purificarea, schimbarea.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x