Ioana Cuzino

Au văzut și toți vorbesc despre ce a ales fetița Biancăi Drăgușanu, de pe tăviță, când i s-a rupt turta!

Ce a ales fetița Biancăi Drăgușanu când i s-a rupt turta. Fanii și-au dat cu presupusul

Bianca Drăgușanu și victor Slav au rupt turta fiicei lor, Sofia natalia. fanii au fost curioși să afle ce a ales micuța de pe tăviță, conform tradiției..

Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață, Victor Slav, au devenit părinți pentru prima oară în luna septembrie a anului trecut. Atunci a venit pe lume fiica lor, care a primit numele de Sofia Natalia.

Vineri, 15 septembrie, Bianca Drăgușanu și Victor Slav, au rupt turta micuței lor. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din Capitală. Bianca Drăgușanu și fiica sa, care face o mulțime de năzbâtii, au purtat rochii identice, cu imprimeu cu buline.

Victor Slav a postat, pe o rețea de socializare, o imagine în care apare alături de cele mai importante ființe din viața lui.

„Suntem fetiță mareeee…am rupt turta!❤️”, a spus Victor Slav cu mândrie.

Fanii Biancăi Drăgușanu, deloc puțini la număr, au fost curioși să afle ce a luat Sofia Natalia de pe tăviță, la ruperea turtei.
„Pix, foarfecă, ruj?”, Oglindă, ruj, pix, foarfecă”, „Ruj, foarfecă și… bani”, „Microfonul”, au fost de părere internauții.

Bianca Drăgușanu le-a răspuns imediat celor care și-au dat cu presupusul, menționând:

„Aproape, hai că ești pe aproape”.

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x