Ioana Cuzino

Am îndepărtat toți magneții de pe frigiderul meu!

Iată de ce am îndepărtat imediat toți magneții de pe frigiderul meu! Vei face și tu același lucru, te asigur!

Dacă ați renovat apartamentul, iar vechiul frigider nu se potrivește în nici un fel cu noul decor, atunci nu vă grăbiți să îl aruncați. Astăzi, există o mulțime de modalități de a reda un nou aspect frigiderului.

În acest articol vă prezentam 8 idei extraordinare. Astfel veți putea renova exteriorul frigiderului în funcție de designul camerei.

Cum puteți transforma un frigider vechi
Idei pentru inspirație

1. Autocolant colorat
Este cea mai simplă modalitate să decorați frigiderul. Marea varietate de autocolante vă va permite să alegeți orice desen doriți.

2. Decupaj
Decorarea frigiderului cu ajutorul tehnicii decupaj necesită anumite deprinderi și răbdare. În schimb rezultatul va fi extraordinar. Cu un astfel de decor original se poate mândri orice gospodină.

3. Vopsire
Reînnoirea culorii veche este mereu o bună hotărâre. Puteți alege o astfel de culoare care va sublinia elementele de decor. Înainte de a vopsi frigiderul pregătiți suprafața.

4. Tapete
Dacă nu aveți prea mulți bani pentru renovare, atunci puteți folosi obiectele pe care le aveți la îndemână. Tapele sunt ceea de ce aveți nevoie. Rapid, simplu, și important fără cheltuieli.

5. Fotografii
Decorați frigiderul cu amintiri. Faceți diferite fotografii și acoperiți integral suprafața frigiderului. O idee superbă pentru cei cărora le place să-și aducă aminte de cele mai plăcute momente.

6. Tablă de scris
Frigiderul renovat cu hârtie de tip tablă de scris este și stilat și practic. Pe această suprafața pot fi făcute notițe, scrise mesaje, pot fi notate rețete.

7. Oglindă
O oglindă originală va transforma frigiderul și în același timp va crea iluzia de bucătărie mai mare.

8. Imitarea lemnului
Cu ajutorul vopselei și a diferitelor decoruri vechiul frigider poate deveni o adevărată capodoperă. Această idee se potrivește pentru bucătăriile în stil vintage.

 

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x